Диети и совети

Сме навикнале на вкусот на плодовите од нашето поднебје. Овошјето и зеленчукот кои се одгледуваат кај нас се несомнено вкусни. За повеќето од нас тие се најдобри на целиот свет.

Но, сте се запрашале ли некогаш кои се омилените плодови на другите делови од светот? Започнуваме серијал на статии за плодови и вкусови кои за нас се нови и непознати.

Кои пијалоци се добри а кои лоши за твојата тежина? Со наша помош изберете ги вистинските пијалоци и олеснете си го патот до витката става.
Не заборавајте при купувањето на храна во супермаркетот да ги прочитате нутрутивните вредност на производот кој го купувате.
Секој од нас би сакал да има помалку брчки на лицето, но ретко кој знае како да го спречи и одложи нивното настанување. Никогаш не е доцна да почнете да се грижите за кожата на вашето лице
На диета сте веќе подолго време но стрелката на вагата никако да се помрдне? Вашите омилени алишта стојат во плакарот затоа што сеуште ви се претесни? Проверете, може несвесно да правите една од следните грешки и со тоа да ја саботирате диетата...

Најчитани статии - исхрана

Останати содржини