Суплементи
доктор на медицина
Во сите држави ширум светот, па и во Македонија, мултивитаминските суплементи се користат во енормни количини. Луѓето сметаат дека тие ќе им помогнат за да го подобрат сопственото здравје и здравјето на нивните деца. Но, од каде луѓето ја добиваат оваа информација и дали е таа издржана?
магистер по фармација
Послушајте го свoјот стомак, дајте му го тоа што му е потребно и тој ќе ви биде благодарен.
Еве неколку интересни факти во врска со витамините кои треба да ги знете пред да почнете да ги користите активно.
Дали некогаш сте имале чувство дека вашата коса е погуста во зима а поретка во текот на летото и есента, токму кога сте најголем дел од денот надвор и кога навистина сакате да изгледате добро?
Да се грижиме за сопственото и здравјето на нашите блиски е важно, но, да им помагаме на луѓето на кои секаква помош им е пресудна за опстанок е на најважно. Затоа ги повикуваме сите наши читатели да се придружат на оваа хуманитарна акција и да дадеме барем мал придонес за помош на луѓето во Србија и БИХ, кои како резултат на тешките временски непогоди останаа, голи, боси, гладни и без кров над главата ...

Најчитани статии - фармација

Останати содржини