A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | | farmacija | site | Портал за медицина и здравје
Иако е докажано дека хормонските пилули се најсигурна заштита од несакана бременост, се почести се предупредувањата дека не се потполно безопасни...
Цветот на црвената детелина е добро познат на нашите простори бидејќи го има во изобилство. Познавачите на алтернативната медицина велат дека овој цвет е вистинска природна хормонска терапија, и дека ублажува и лечи многу здравствени состојби.
доктор на медицина
Ресвератролот има антиоксидативни својства, со што ги неутрализира слободните радикали кои се нестабилни атоми настанати од надворешни штетни влијанија и како такви го оштетуваат телото и доведуваат до различни заболувања, како на пример: срцеви, невролошки и малигни.
магистер по фармација
Која е улогата на овој важен витамин во организмот? Во кои видови храна е најзастапен? Зошто е неопходен за бебињата?
магистер по фармација
Фолната киселина претставува витамин Б9 кој е растворлив во вода. Човечкото тело не складира фолна киселина, треба да ја консумираме секој ден со цел да бидеме сигурни дека имаме адекватни количини во организмот.

Најчитани статии - фармација

Останати содржини