A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subcategory

Filename: site/kategorii_model.php

Line Number: 112

Доктори.мк | | farmacija | site | Портал за медицина и здравје
Оревот е бесценет дар на природата. Оревите како плодови веќе ги опишавме, но тоа не е се што е корисно од ова растение. Листовите од орев се исто така многу корисни и многу повеќе лековити од тоа што во моментот мислите. Прочитајте на кратко како да приготвите чај од ореови листови и зошто се лековити.
доктор на медицина
Повеќе од 50 цитостатици се во моментов на располагање за лекување на карциноми и многу повеќе се тестираат за нивната способност да ги уништат клетките на ракот. Околу 30% од антиканцер лековите доаѓаат од или се добиени од природни извори. Повеќето цитостатици интерферираат со способноста на клетките да растат или да се размножуваат.
доктор по стоматологија
Тегавецот е билка која луѓето ја употребуваат уште од најстари времиња. Се среќава скоро во секој двор затскриена помеѓу другите тревки, по ливадите и во шумите каде нема дрвја.
доктор на медицина
Се смета дека коензимот Q10 има позитивен ефект кај срцевите болни, луѓето кои патат од чести мигренозни атаки и во подобрувањето на имуниот систем.
доктор на медицина
Колострумот е синоним за првото мајчино млеко или имунолошки активно млеко кое е богато со многу важни нутриционистички супстанци. Овој екстракт се изолира од кравјо млеко добиено од специјално одгледувани крави во органски фарми. Древните народи од Индија уште пред повеќе од 1000 години ги познавале лековитите својства на колострумот и го употребувале за лекување на најразлични заболувања.

Најчитани статии - фармација

Останати содржини