доктор на медицина

Под еректилна дисфункција се мисли на неспособноста на мажот да постигне или одржи ерекција доволно долго за да се вклучи во сексуален однос. Дали постои "магичен лек" за третман на оваа болест?

доктор на медицина

Зелениот чај се прави од лисјата на растението Camellia sinensis. Потекнува од Кина и е дел од азиската култура. Секојдневното пиење зелен чај влијае позитивно врз здравјето.

Најчитани статии - фармација

Останати содржини