Лековити билки
дипломиран стручен лаборант по медицинска лабораториска дијагностика, специјализиран за санитарна хемија
Маслото од јојоба најчесто се користи во козметичката индустрија, особено во одржувањето на здрава кожа...
советник за здрава исхрана - нутриционист
Клуб за здрав начин на исхрана "New Nutritionism" - Скопје
Неколку познати лековити билки можат да Ви помогнат да ги оставите цигарите.
Оревот е бесценет дар на природата. Оревите како плодови веќе ги опишавме, но тоа не е се што е корисно од ова растение. Листовите од орев се исто така многу корисни и многу повеќе лековити од тоа што во моментот мислите. Прочитајте на кратко како да приготвите чај од ореови листови и зошто се лековити.
Да се грижиме за сопственото и здравјето на нашите блиски е важно, но, да им помагаме на луѓето на кои секаква помош им е пресудна за опстанок е на најважно. Затоа ги повикуваме сите наши читатели да се придружат на оваа хуманитарна акција и да дадеме барем мал придонес за помош на луѓето во Србија и БИХ, кои како резултат на тешките временски непогоди останаа, голи, боси, гладни и без кров над главата ...
доктор по стоматологија
Тегавецот е билка која луѓето ја употребуваат уште од најстари времиња. Се среќава скоро во секој двор затскриена помеѓу другите тревки, по ливадите и во шумите каде нема дрвја.

Најчитани статии - фармација

Останати содржини