Лековити билки
м-р Ана Танаскоска
креативен соработник
Карактеристичните цветови и полиња со несекојдневна боја се многу повеќе од инспирација за уметниците. И сами ќе се изненадите од широката палета на употреба на лавандата и нејзините скриени придобивки за здравјето.
м-р Ана Танаскоска
креативен соработник
Што велат легендите, а што модерната наука за оваа моќна билка?
доктор на медицина

Зелениот чај се прави од лисјата на растението Camellia sinensis. Потекнува од Кина и е дел од азиската култура. Секојдневното пиење зелен чај влијае позитивно врз здравјето.

Најчитани статии - фармација

Останати содржини