тимот на Доктори.мк
Корнелија Ѓорѓиеска
Корнелија Ѓорѓиеска
студент по медицина
 
 

Koрнелија Ѓорѓиеска, oд Прилеп, средното образование го мина во гимназијата „Мирче Ацев“. Моментално е редовен студент на Медицинскиот факултет во Скопје и воедно е член на ЕМСА и ММСА во склоп на факултетот. Активно учествува во многу невладини организации и дел е од многубројни проекти.

Oдлично се разбира од информатичка технологија и добро ги говори англискиот и шпанскиот јазик. Слободното време го користи за едукација и дружење. Сака да спортува и да патува.


За Доктори.мк
Сметам дека Доктори.мк е веб-сајт за љубопитни индивидуи кои можат да пронајдат се што им е потребно. Најмногу ми се допаѓа тоа што содржините се интересни, актуелни и веродостојни, претходно поткрепени со факти.
Листа на статии од авторот: