тимот на Доктори.мк
д-р Ивица Тодоровски
д-р Ивица Тодоровски
доктор по стоматологија
 
 

Д-р Ивица Тодоровски е роден во Битола на 21.10.1985 година. Средно образование завршува во ДСМУ “Д-р Јован Калаузи”-Битола на отсек забен техничар. Дипломира на Стоматолошки Факултет при Универзитетот “Св.Кирил и Методиј” во Скопје каде се стекнува со називот доктор по општа стоматологија.


За Доктори.мк
Доктори.мк е одлично место за запознавање со најновите достигнувања во здравството, како и за едукација во однос на одредени здравствени проблеми. Исто така им овозможува на здравствените работници да изнесат одредени ставови и решенија околку одредени прашања. Секако дека ми претставува особена чест што сум дел од тимот на доктори.мк и што можам да им ја доближам стоматологијата на читателите и со тоа да помогнам околу решавање на одредени проблеми со кои се сретнуваат во секојдневниот живот.
Листа на статии од авторот: