тимот на Доктори.мк
Ивана Величковска
Ивана Величковска
студент по медицина
 
 

Ивана Величковска е родена на 16.02.1993 во Скопје. Средното образование го завршува во СМУГС "Д-р Панче Караѓозов" од Скопје, отсек - медицинска сестра-техничар. По завршувањето на средното образование волонтира како медицинска сестра-техничар на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје. Во 2011 год. се запишува на Факутетот за медицински науки при Универзитетот "Гоце Делчев" од Штип каде што и моментално студира.

 

За Доктори.мк
Портал во кој секој човек ќе научи нешто повеќе за себе, а стручните лица многу повеќе ќе ги усовршат своите знаења и ќе бидат поблиску до пациентите.
Листа на статии од авторот: