тимот на Доктори.мк
д-р Иван Арангелов
д-р Иван Арангелов
специјализант по радиодијагностика
 
 

д-р Арангелов е роден на 03.07.1984 во Кавадарци. Средно училиште завршува во гимназијата "Добри Даскалов" во Кавадарци. Дипломира на медицинскиот факултет во Скопје во 2009г. 

Професионално искуство и сертификати:

  • 09.2009 - 4.2010 Фарматрејд Скопје; Abbott Intl medical representative;
  • поседува ECFMG certificatе;
  • моментално специјализант по радиодијагностика.

За Доктори.мк
Порталот е прекрасно дизајниран и статиите се многу разбирливи и достапни за секого. Нешто што многу одамна требаше да биде направено, но никогаш не е доцна. Се надевам на долготрајна соработка при олеснувањето на проблемите со кои се затекнуваат пациентите, било идни или сегашни.
Листа на статии од авторот: