тимот на Доктори.мк
Ивана Ковачевска
Ивана Ковачевска
студент по медицина
 
 

Ивана Ковачевска е родена на 18.06.1989 год во Скопје. Средно образование завршува во Средното медицинско училиште „Панче Караѓозов“ - Скопје. Од 2009 година е студент по Општа медицина при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип.

Активности:

  • Претседател на невладината организација IDA (International Development Alliance);
  • Член на Црвен Крст на Р.Македонија.

За Доктори.мк
Ги поздравувам иницијаторите за креирање на страна од овој тип. На секој од нас му е потребно на едно место да најде толку многу корисни информации кои би ни помогнале во секаква ситуација. Ова е и добар начин да се информира пошироката јавност како треба да го подобри начинот на својот живот и своето здравје најпрво на себе, а потоа на тие околу него. Мене лично ми е голема чест што сум дел од тимот на Доктори.мк и се надевам моите статии и статиите објавени од другите во тимот ќе придонесат за подобра информираност на сите кои ја посетуваат страната.
Листа на статии од авторот: