тимот на Доктори.мк
д-р Ирена Беде Спалевиќ
д-р Ирена Беде Спалевиќ
доктор на медицина
 
 

Д-р Ирена Беде Спалевиќ е родена на 06.10.1982 год. во Охрид. Завршува Медицински факултет во Скопје.

Покраj медицината интерес има за спортски активности како пливање, аеробик и пилатес. Смета дека редовната физичка активност и здравата исхрана се во најголем процент одговорни за одржување како на физичкото така и на менталното здравје. 

мото

  • Во здраво тело, здрав дух.
  • Never say never

За Доктори.мк
Доктори.мк е супер веб страна на која може да се најдат многу интересни и поучни информации. Ова е добар начин да се информираат луѓето за најчестите проблеми во врска со здравјето, а воедно и да дознаат некои интересни факти и феномени во медицината. :)
Листа на статии од авторот: