тимот на Доктори.мк
Христина Степанова
Христина Степанова
студент по медицина
 
 

Христина Степанова е родена на 28.01.1991 год. во Гостивар. Средно образование завршува во гимназија „Панче Попоски“ - Гостивар, природно-математички смер. Од 2009 год. е студент на општа медицина на Медицинскиот факултет при универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ - Скопје. Моментално е 3-та година на студии.

Активности: член на „Мече болница“.


За Доктори.мк
Доктори.мк е порталот кој овозможува на лесен и едноставен начин да се информираме за сите актуелни теми поврзани со медицината, а воедно им овозможува на сите оние кои сакаат да дознаат нешто повеќе околу проблемите поврзани со сопственото здравје - тоа да го направат токму на овој портал, кој има еден одличен тим на искусни доктори.
Листа на статии од авторот: