тимот на Доктори.мк
Христијана Степанова
Христијана Степанова
студент по медицина
 
 

Христијана Степанова е студент на општа медицина - 3 година. Средно образование има завршено во гимназијата „Панче Поповски“ - Гостивар.

Активности: член на „Мече болница“.


За Доктори.мк
Доктори.мк е портал кој на луѓето им овозможува брз и едноставен начин за да сознаат и согледаат многу проблематики од областа на медицината и стоматологијата, како и да научат многу совети и факти за животот, исхраната, здравјето, а пред се - за самиот организам.
Листа на статии од авторот: