тимот на Доктори.мк
д-р Габриела Каланоска
д-р Габриела Каланоска
доктор по стоматологија
ПЗУ „Др. Каланоска“
 
 

Д-р Габриела Каланоска дипломира на Стоматолошкиот Факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во 2001 год., од кога и започна да работи во струката, најпрво во државни, а потоа и во приватни стоматолошки ординации. Од 2006 год. започнува со работа во сопствена ординација ПЗУ „Др. Каланоска“, што и овозможува развивање на интересите во струката и посета на бројни конгреси во земјата и странство.


За Доктори.мк
Во ова време, кога сите се жалиме на губење на моралните вредности и рапидно опаѓање општата култура, Доктори.мк несебично се борат за одржување на високо ниво на здравствена култура и свест. Само така можат да се додадат години на животот и живот на годините.
Листа на статии од авторот: