Адолесцентна Криза

катче за сите тинејџери и адолесценти, место за разговор и меѓусебна поддршка

Мислења: 2
Зачленет: 28 Мај 2013, 14:08
Мислење: 28 Мај 2013, 14:23
Јас сум 18 годишно момче, но не се чувствувам добро, односно, воопшто ништо не чувствувам, како да сум оттргнат од реалноста, немам мотив за ништо и било што и да работам како да работам со присила, активностите во кои уживав сега повеќе воопшто не ми се интересни. Освен празнина во себе не чувствувам ништо друго. Случајно дознав дека оваа состојба е наречена Адолесцентна Криза. Ќе може ли да ми ја објаснете и да ми дадете совети како истата да ја надминам?

Врати се на Катче за млади

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин