Проблем со пенисот

водечки здравствени ризици, урологија и теми кои најчесто ги избегнувате

Мислења: 1
Зачленет: 18 Мај 2017, 10:38
Мислење: 18 Мај 2017, 10:46
Имам 2 прашања поврзани со проблемот кој го имам:

1. Моментално сум 24 и од кога знам за мене неможам да го отворам пенисот при ерекција (тесен горен дел од кожичката) и имам болки доколку го чепнам со рака на било кој дел од главата доколку е отворен. Но, ова не се случува при сексуални односи. При самата пенетрација немам никаква болка и немам никаков проблем со отварање.

2. После груб секс ми се случува да блага болка која како што заклучив се случува затоа што главата ми е сува. Пример кога ќе го измијам, додека е сеуште влажен болката ја нема (истото се случува и доколку имам сексуален однос со оваа состојба). При неколку дневна апсиненција од секс и мастурбација и редовно миење се се враќа назад во нормала.

Пред да посетам уролог би сакал да слушнав ваше мислење во врска со сето ова. Ви благодарам

Врати се на Машко здравје

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 2 гости