HPV кај мажи

водечки здравствени ризици, урологија и теми кои најчесто ги избегнувате

Мислења: 8
Зачленет: 13 Јун 2013, 23:59
Мислење: 05 Дек 2013, 02:35
Здраво ДоКТОРИ !
Имам добиено инфекција внатрешно на главичката од пенисот и на кожичката внатрешно како некои израстоци , бев на матична ме испрати на ѕролог и ме прегледаа и ми рекоа всушност се ПАПИЛОМИ, и кога докторот ми ги изгоре ...дали може да додје до некоја несакана инфекција друга и сега како да ми се отвара како дупка на изгореното, дали тоа претставува голема опасност ???

Ве молам за одговор, и како да се излечи ова ???
Ви благодарам !

Мислења: 8
Зачленет: 13 Јун 2013, 23:59
Мислење: 26 Дек 2013, 23:45
Plavo-oko напишал:Здраво ДоКТОРИ !
Имам добиено инфекција внатрешно на главичката од пенисот и на кожичката внатрешно како некои израстоци , бев на матична ме испрати на ѕролог и ме прегледаа и ми рекоа всушност се ПАПИЛОМИ, и кога докторот ми ги изгоре ...дали може да додје до некоја несакана инфекција друга и сега како да ми се отвара како дупка на изгореното, дали тоа претставува голема опасност ???

Ве молам за одговор, и како да се излечи ова ???
Ви благодарам !

Мислења: 8
Зачленет: 13 Јун 2013, 23:59
Мислење: 22 Јан 2014, 02:46
Plavo-oko напишал:
Plavo-oko напишал:Здраво ДоКТОРИ !
Имам добиено инфекција внатрешно на главичката од пенисот и на кожичката внатрешно како некои израстоци , бев на матична ме испрати на ѕролог и ме прегледаа и ми рекоа всушност се ПАПИЛОМИ, и кога докторот ми ги изгоре ...дали може да додје до некоја несакана инфекција друга и сега како да ми се отвара како дупка на изгореното, дали тоа претставува голема опасност ???

Ве молам за одговор, и како да се излечи ова ???
Ви благодарам !

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Мислења: 155
Зачленет: 06 Сеп 2011, 16:13
Мислење: 23 Јан 2014, 03:18
Plavo-oko напишал:Здраво ДоКТОРИ !
Имам добиено инфекција внатрешно на главичката од пенисот и на кожичката внатрешно како некои израстоци , бев на матична ме испрати на ѕролог и ме прегледаа и ми рекоа всушност се ПАПИЛОМИ, и кога докторот ми ги изгоре ...дали може да додје до некоја несакана инфекција друга и сега како да ми се отвара како дупка на изгореното, дали тоа претставува голема опасност ???

Ве молам за одговор, и како да се излечи ова ???
Ви благодарам !

Потребно е да правите редовни контроли кај уролог, со само ваков опис тешко дека можеме нешто поввеќе да ти кажеме освен дека треба да ги пратиш промените и постојано да се консултираш со специјалист
Претходно


Врати се на Машко здравје

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин