Намалени тромбоцити

алергии, исхрана по операција, дисбаланс на витамини и минерали . . .

Мислења: 1
Зачленет: 11 Фев 2015, 15:04
Мислење: 11 Фев 2015, 15:12
Почитувани

Би сакала да ми дадете ваше мислење во однос на исхраната која што треба да ја применувам бидејќи тромбоцитите ми се намалени, ( на долната граница) а во тоа се посемневав бидејќи често имам крварење од носот кое не можам да го запрам и по 15 - 20 минути, направив анализа во лаб. и кога видов :
MPV - 7,2-11,00 (7,2)
PCT - 0,10-0,32 (0,1)
LPCR - 10,0-40,0 (9,9)

Очекувам ваш одговор

Врати се на Исхрана за посебни медицински состојби

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин

cron