Како можам да загубам својата тежина. Дајте ми совет!

слабеење, дебелеење, детоксикација, ревитализација

Мислења: 5
Зачленет: 17 Мар 2015, 09:59
Мислење: 17 Мар 2015, 10:08
Долго време имам проблем со прекумерната тежина. Обидував какво ли не но без успех. Сега наидов на производ за слабеење reductan. Има ли некој информации за тоа? Благодарам.

Мислења: 4
Зачленет: 18 Мар 2015, 10:20
Мислење: 18 Мар 2015, 10:36
Јас мислам дека тоа не е начинот! За мене одлуката е спорт и резделно оброк. За овој производ не можам да кажам ништо!

Мислења: 5
Зачленет: 17 Мар 2015, 09:59
Мислење: 21 Мар 2015, 13:11
Јас се обидов на овој начин, но не постигнав резултат. За тоа јас барам друго решение!

Мислења: 4
Зачленет: 24 Мар 2015, 08:00
Мислење: 24 Мар 2015, 08:06
Видела сум реклами на овој производ редуктан. Но, јас не можам да кажам како делува. Ќе е подобро да разговарате со лекар или специјалист!

Мислења: 4
Зачленет: 25 Мар 2015, 07:56
Мислење: 25 Мар 2015, 08:04
Здраво на сите. Јас можам да кажам дека reductan е производ од висок квалитет. Јас користев reductan пред неколку месеци. За 50 дена јас загубив 9 килограми од моето прекумерна тежина. Сега се чувтвам многу подобро!

Мислења: 6
Зачленет: 11 Јун 2015, 13:08
Мислење: 22 Јун 2015, 21:36
Значи најдобро ти е со здрава диета и многу вежбање

Мислења: 9
Зачленет: 15 Мај 2013, 20:15
Мислење: 20 Јан 2017, 14:39
Зошто не пробаш со липовон. Ова е многу добар производ! За остануваат скоро исти од 4 недели јас успеав да изгубам 7 килограми. Многу добар резултат за мене!

Мислења: 5
Зачленет: 17 Мар 2015, 09:59
Мислење: 11 Окт 2017, 12:25
Веќе сум користел редуктан. За мене редуктан, ова е многу добар производ. За период од 7 недели загубив 10 килограми. Многу добар резултат за мене


Врати се на Диети

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин