Лекување

опции, предизвици, поддршка
 • Теми
 • Wholesale Mlb Jerseys
  од alliot486 » 13 Дек 2017, 10:50
  Последно мислење Последно мислење од alliot486 Погледни го последното мислење
  13 Дек 2017, 10:50
  0
  Одговори Одговори
  4
  Прегледи Прегледи
 • Атипична пневмонија
  од Margarita » 04 Дек 2013, 03:08
  Последно мислење Последно мислење од Aneta1983 Погледни го последното мислење
  29 Јун 2015, 15:31
  3
  Одговори Одговори
  9344
  Прегледи Прегледи
 • Epilepsija
  од Dadygirl » 26 Јун 2015, 23:17
  Последно мислење Последно мислење од Dadygirl Погледни го последното мислење
  26 Јун 2015, 23:17
  0
  Одговори Одговори
  323
  Прегледи Прегледи
 • Повреда на колено
  од viktor.. » 02 Фев 2015, 18:40
  Последно мислење Последно мислење од viktor.. Погледни го последното мислење
  02 Фев 2015, 18:40
  0
  Одговори Одговори
  1675
  Прегледи Прегледи
 • parkinson
  од sneze01 » 03 Дек 2014, 00:06
  Последно мислење Последно мислење од sneze01 Погледни го последното мислење
  03 Дек 2014, 00:06
  0
  Одговори Одговори
  2246
  Прегледи Прегледи
 • Miastenia Gravis
  од matilda » 15 Мај 2012, 01:02
  Последно мислење Последно мислење од joan149 Погледни го последното мислење
  03 Дек 2013, 14:03
  4
  Одговори Одговори
  4489
  Прегледи Прегледи
 • Дијабетско стапало
  од NinaA » 18 Сеп 2013, 20:05
  Последно мислење Последно мислење од NinaA Погледни го последното мислење
  18 Сеп 2013, 20:05
  0
  Одговори Одговори
  2355
  Прегледи Прегледи
 • Панкреатит
  од Gordana » 05 Ное 2011, 13:01
  Последно мислење Последно мислење од dr.naumovski Погледни го последното мислење
  13 Сеп 2013, 23:43
  6
  Одговори Одговори
  3987
  Прегледи Прегледи
 • Temporomezijalna skleroza
  од vac » 24 Авг 2013, 22:39
  Последно мислење Последно мислење од vac Погледни го последното мислење
  24 Авг 2013, 22:39
  0
  Одговори Одговори
  1916
  Прегледи Прегледи
 • Оштетени колкови
  од Bogdana » 20 Мар 2013, 02:54
  Последно мислење Последно мислење од Роберт Николовски Погледни го последното мислење
  22 Авг 2013, 01:52
  1
  Одговори Одговори
  2923
  Прегледи Прегледи
 • Хроничен ентеритис
  од djasi » 07 Мар 2013, 17:51
  Последно мислење Последно мислење од djasi Погледни го последното мислење
  07 Мар 2013, 17:51
  0
  Одговори Одговори
  2282
  Прегледи Прегледи
 • Maгнетна резонанца на мозок!Каде да се направи
  од denivas » 18 Фев 2013, 04:40
  Последно мислење Последно мислење од Докторот Погледни го последното мислење
  21 Фев 2013, 16:57
  3
  Одговори Одговори
  2804
  Прегледи Прегледи
 • Сепса
  од vesna mirceska » 11 Јан 2013, 20:55
  Последно мислење Последно мислење од dr.naumovski Погледни го последното мислење
  12 Јан 2013, 03:31
  1
  Одговори Одговори
  2364
  Прегледи Прегледи
 • Витамин A и E
  од AnaDamjanova » 01 Дек 2011, 11:16
  Последно мислење Последно мислење од vela Погледни го последното мислење
  03 Окт 2012, 21:40
  1
  Одговори Одговори
  4030
  Прегледи Прегледи
 • Лекување во Србија
  од mija » 25 Сеп 2012, 13:55
  Последно мислење Последно мислење од mija Погледни го последното мислење
  25 Сеп 2012, 13:55
  0
  Одговори Одговори
  1976
  Прегледи Прегледи
 • Системски антифунгални лекови
  од GPCR » 15 Фев 2012, 16:06
  Последно мислење Последно мислење од GPCR Погледни го последното мислење
  18 Фев 2012, 11:08
  1
  Одговори Одговори
  2176
  Прегледи Прегледи
 • Израстоци на стапалата?!
  од zlatko.k » 29 Авг 2011, 00:14
  Последно мислење Последно мислење од aco989 Погледни го последното мислење
  02 Сеп 2011, 18:51
  3
  Одговори Одговори
  2516
  Прегледи Прегледи
 • Кортикостероиди
  од wolf » 29 Авг 2011, 16:26
  Последно мислење Последно мислење од dr.pressure Погледни го последното мислење
  31 Авг 2011, 00:50
  3
  Одговори Одговори
  2365
  Прегледи Прегледи

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин

Дозволи за категоријата

Не може да поставувате нови теми во оваа категорија
Не може да одговарате на теми во оваа категорија
Не може да ги менувате вашите мислења во оваа категорија
Не може да ги бришете вашите мислења во оваа категорија
Не може да прикачувате фајлови на вашите мислења во оваа категорија