Фармација

 • Категорија
 • Активни теми
 • Омега-3
  од Роберт Николовски » 24 Окт 2011, 22:07
  Последно мислење Последно мислење од ааа123321 Погледни го последното мислење
  26 Мај 2014, 18:24
  7
  Одговори Одговори
  8926
  Прегледи Прегледи
 • Magnezium no koj
  од Hristo » 01 Јун 2014, 13:22
  Последно мислење Последно мислење од Aleska007 Погледни го последното мислење
  06 Мај 2017, 18:29
  1
  Одговори Одговори
  3178
  Прегледи Прегледи
 • Спирулина
  од Aleska007 » 15 Фев 2017, 13:41
  Последно мислење Последно мислење од Aleska007 Погледни го последното мислење
  15 Фев 2017, 13:41
  0
  Одговори Одговори
  89
  Прегледи Прегледи
 • SAW PALMETTO
  од Aleska007 » 27 Ное 2016, 20:26
  Последно мислење Последно мислење од Aleska007 Погледни го последното мислење
  27 Ное 2016, 20:26
  0
  Одговори Одговори
  141
  Прегледи Прегледи
 • L - karnitin
  од didi52 » 10 Мар 2012, 17:42
  Последно мислење Последно мислење од Aleska007 Погледни го последното мислење
  23 Јан 2016, 22:19
  5
  Одговори Одговори
  5763
  Прегледи Прегледи
 • Epipen / Епипен
  од qwerty007 » 01 Окт 2015, 23:59
  Последно мислење Последно мислење од qwerty007 Погледни го последното мислење
  01 Окт 2015, 23:59
  0
  Одговори Одговори
  1751
  Прегледи Прегледи
 • Lekovi za Sindrom na nemirni noze
  од Hristo » 09 Јун 2015, 12:09
  Последно мислење Последно мислење од Hristo Погледни го последното мислење
  09 Јун 2015, 12:09
  0
  Одговори Одговори
  6175
  Прегледи Прегледи
 • menstruacija neredovna
  од bozica.bozica » 13 Мај 2015, 13:49
  Последно мислење Последно мислење од bozica.bozica Погледни го последното мислење
  13 Мај 2015, 13:49
  0
  Одговори Одговори
  581
  Прегледи Прегледи
 • Фолна киселина
  од wolf » 29 Авг 2011, 16:35
  Последно мислење Последно мислење од zeeshan002 Погледни го последното мислење
  04 Мај 2015, 07:35
  3
  Одговори Одговори
  2580
  Прегледи Прегледи
 • Tableti Bonviva
  од evridika » 20 Јул 2014, 09:08
  Последно мислење Последно мислење од evridika Погледни го последното мислење
  20 Јул 2014, 09:08
  0
  Одговори Одговори
  3683
  Прегледи Прегледи
 • Лекови за дијабетес 2
  од bezimenko » 14 Јун 2014, 14:53
  Последно мислење Последно мислење од bezimenko Погледни го последното мислење
  14 Јун 2014, 14:53
  0
  Одговори Одговори
  1962
  Прегледи Прегледи
 • rastenieto bozdel
  од Наташа81 » 23 Мај 2014, 21:14
  Последно мислење Последно мислење од Наташа81 Погледни го последното мислење
  23 Мај 2014, 21:14
  0
  Одговори Одговори
  2422
  Прегледи Прегледи
 • Анаболни стероиди
  од bboy » 05 Апр 2012, 00:48
  Последно мислење Последно мислење од Ivan Argirov Погледни го последното мислење
  17 Мар 2014, 21:25
  1
  Одговори Одговори
  2654
  Прегледи Прегледи
 • Ксанакс
  од ang13 » 24 Ное 2013, 13:33
  Последно мислење Последно мислење од ang13 Погледни го последното мислење
  24 Ное 2013, 13:33
  0
  Одговори Одговори
  2720
  Прегледи Прегледи
 • Мемантин
  од Нана » 26 Сеп 2013, 09:18
  Последно мислење Последно мислење од Нана Погледни го последното мислење
  26 Сеп 2013, 09:18
  0
  Одговори Одговори
  2370
  Прегледи Прегледи
 • Биобран - таблети за имунитет
  од kika-kiki » 25 Мар 2012, 21:55
  Последно мислење Последно мислење од profa Погледни го последното мислење
  25 Сеп 2013, 19:27
  2
  Одговори Одговори
  4292
  Прегледи Прегледи
 • Кои лекови треба да се имаат дома?
  од QWERTY » 12 Мај 2013, 20:39
  Последно мислење Последно мислење од Докторот Погледни го последното мислење
  19 Мај 2013, 14:14
  1
  Одговори Одговори
  3807
  Прегледи Прегледи
 • Псоријазен артритис
  од Volkan Salai » 10 Јул 2012, 23:00
  Последно мислење Последно мислење од igor17 Погледни го последното мислење
  26 Дек 2012, 19:34
  2
  Одговори Одговори
  6071
  Прегледи Прегледи
 • Анафранил
  од сандра » 30 Апр 2012, 12:57
  Последно мислење Последно мислење од Dr.Elvis Погледни го последното мислење
  03 Јул 2012, 10:48
  1
  Одговори Одговори
  3155
  Прегледи Прегледи
 • Амино киселини
  од Kliment » 29 Авг 2011, 08:31
  Последно мислење Последно мислење од Dr.Elvis Погледни го последното мислење
  02 Јул 2012, 13:20
  1
  Одговори Одговори
  2230
  Прегледи Прегледи
 • Магнезиум и калциум
  од јас » 27 Авг 2011, 20:44
  Последно мислење Последно мислење од Dr.Elvis Погледни го последното мислење
  02 Јул 2012, 13:09
  2
  Одговори Одговори
  2541
  Прегледи Прегледи
 • Цинк и Селен
  од radica » 23 Дек 2011, 10:59
  Последно мислење Последно мислење од Darko Погледни го последното мислење
  10 Мар 2012, 03:45
  1
  Одговори Одговори
  2687
  Прегледи Прегледи
 • Нолпаза
  од Z36CBR » 19 Фев 2012, 23:29
  Последно мислење Последно мислење од vlado_ohmk Погледни го последното мислење
  08 Мар 2012, 23:58
  1
  Одговори Одговори
  2655
  Прегледи Прегледи
 • Кленбутерол
  од lilicka » 06 Мар 2012, 17:44
  Последно мислење Последно мислење од bettyboop Погледни го последното мислење
  07 Мар 2012, 23:30
  1
  Одговори Одговори
  4976
  Прегледи Прегледи

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин