Машко здравје

водечки здравствени ризици, урологија и теми кои најчесто ги избегнувате
 • Теми
 • Инфекции и воспаленија
  1, 2, 3, 4, 5од Martin » 28 Мар 2012, 08:03
  Последно мислење Последно мислење од Матеј2000 Погледни го последното мислење
  16 Фев 2018, 15:10
  46
  Одговори Одговори
  27481
  Прегледи Прегледи
 • Проблем со ерекција - импотенција - свршување
  1, 2, 3, 4, 5од skopje9skopje » 04 Јан 2012, 18:11
  Последно мислење Последно мислење од hakeem Погледни го последното мислење
  05 Фев 2018, 15:06
  42
  Одговори Одговори
  17902
  Прегледи Прегледи
 • Флеки
  1, 2од дечко » 19 Фев 2012, 15:12
  Последно мислење Последно мислење од mihajlo123 Погледни го последното мислење
  12 Сеп 2017, 21:37
  12
  Одговори Одговори
  6805
  Прегледи Прегледи
 • Проблем со пенисот
  1 ... 10, 11, 12од buddy » 23 Јан 2012, 00:08
  Последно мислење Последно мислење од Tome Погледни го последното мислење
  27 Апр 2017, 13:36
  112
  Одговори Одговори
  110017
  Прегледи Прегледи
 • Проблеми со тестисите
  1, 2, 3, 4, 5од pitbullmkd » 13 Јан 2012, 00:41
  Последно мислење Последно мислење од blejd Погледни го последното мислење
  24 Фев 2017, 00:14
  43
  Одговори Одговори
  15843
  Прегледи Прегледи
 • Обрежување - цирукумцизија
  1, 2од baze » 18 Фев 2012, 17:52
  Последно мислење Последно мислење од Mickovci Погледни го последното мислење
  11 Ное 2016, 11:32
  11
  Одговори Одговори
  6188
  Прегледи Прегледи
 • Полови инфекции (кандида)
  1, 2, 3од ganga » 31 Јан 2012, 02:26
  Последно мислење Последно мислење од ljubomir Погледни го последното мислење
  08 Јан 2016, 19:54
  21
  Одговори Одговори
  11605
  Прегледи Прегледи
 • Како да ја излечам фимозата?
  1, 2, 3од ups1 » 11 Јан 2012, 16:13
  Последно мислење Последно мислење од obd90 Погледни го последното мислење
  25 Јун 2015, 09:02
  27
  Одговори Одговори
  12044
  Прегледи Прегледи
 • Гинекомастија
  1, 2од strumicanec » 27 Дек 2011, 11:28
  Последно мислење Последно мислење од blasouveir Погледни го последното мислење
  25 Мар 2015, 22:42
  14
  Одговори Одговори
  9293
  Прегледи Прегледи
 • Удар во тестиси
  од wolf » 29 Авг 2011, 16:14
  Последно мислење Последно мислење од Hwfa Погледни го последното мислење
  13 Фев 2015, 11:01
  7
  Одговори Одговори
  4051
  Прегледи Прегледи
 • Карцином на бубрег
  1, 2од Kikata » 26 Сеп 2012, 21:04
  Последно мислење Последно мислење од srnicka Погледни го последното мислење
  28 Јан 2015, 00:49
  14
  Одговори Одговори
  8048
  Прегледи Прегледи
 • Сува кожичка на врвот на пенисот
  1, 2од Облаче » 15 Дек 2011, 20:33
  Последно мислење Последно мислење од Rossonero Погледни го последното мислење
  19 Јул 2014, 13:53
  10
  Одговори Одговори
  9261
  Прегледи Прегледи
 • HPV кај мажи
  1, 2од henry » 31 Окт 2013, 19:42
  Последно мислење Последно мислење од Роберт Николовски Погледни го последното мислење
  23 Јан 2014, 03:18
  13
  Одговори Одговори
  5159
  Прегледи Прегледи
 • Тестиси
  од Alex0512 » 23 Јан 2018, 20:46
  Последно мислење Последно мислење од Alex0512 Погледни го последното мислење
  23 Јан 2018, 20:46
  0
  Одговори Одговори
  38
  Прегледи Прегледи
 • HYPERMILL v2018
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 15:55
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 15:55
  0
  Одговори Одговори
  14
  Прегледи Прегледи
 • HYPACK 2016 v16.1.8.0
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 15:29
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 15:29
  0
  Одговори Одговори
  20
  Прегледи Прегледи
 • HRS Strata v10.2
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 15:05
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 15:05
  0
  Одговори Одговори
  8
  Прегледи Прегледи
 • Gxplorer v2016
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:44
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:44
  0
  Одговори Одговори
  11
  Прегледи Прегледи
 • Gtools STA v2014
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:24
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:24
  0
  Одговори Одговори
  8
  Прегледи Прегледи
 • Gtools LGP v9.50
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:22
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:22
  0
  Одговори Одговори
  9
  Прегледи Прегледи
 • Graitec OMD v2018
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:19
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:19
  0
  Одговори Одговори
  11
  Прегледи Прегледи
 • GiD v12.0.8
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:17
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:17
  0
  Одговори Одговори
  7
  Прегледи Прегледи
 • Geovariances Minestis v2016
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:15
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:15
  0
  Одговори Одговори
  10
  Прегледи Прегледи
 • Geovariances ISATIS v2016 Win64
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:12
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:12
  0
  Одговори Одговори
  3
  Прегледи Прегледи
 • Geoteric v2017.1
  од dvdgetd3 » 19 Јан 2018, 14:10
  Последно мислење Последно мислење од dvdgetd3 Погледни го последното мислење
  19 Јан 2018, 14:10
  0
  Одговори Одговори
  8
  Прегледи Прегледи
Next

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин

Дозволи за категоријата

Не може да поставувате нови теми во оваа категорија
Не може да одговарате на теми во оваа категорија
Не може да ги менувате вашите мислења во оваа категорија
Не може да ги бришете вашите мислења во оваа категорија
Не може да прикачувате фајлови на вашите мислења во оваа категорија