Здравје А-Ш

Општа медицина - сите болести, состојби и актуелни теми поврзани со здравјето
 • Категорија
 • Feed - Симптоми Нема непрочитани мислења Симптоми
  Ве боли грлото, стомакот, можеби зглобовите? Тука разговарајте за се она што ве мачи.
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:14
  80
  ТемиТеми
  128
  МислењаМислења
 • Feed - Дијабетес Нема непрочитани мислења Дијабетес
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:18
  40
  ТемиТеми
  46
  МислењаМислења
 • Feed - Алергии Нема непрочитани мислења Алергии
  Последно мислење од nina.vlaisavljevik Погледни го последното мислење
  - Urtikarija -
  25 Јан 2018, 12:04
  36
  ТемиТеми
  86
  МислењаМислења
 • Feed - Заразни болести Нема непрочитани мислења Заразни болести
  Последно мислење од mrrobotmkd Погледни го последното мислење
  - -
  05 Јан 2018, 17:59
  6
  ТемиТеми
  12
  МислењаМислења
 • Теми
Next

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин

Дозволи за категоријата

Не може да поставувате нови теми во оваа категорија
Не може да одговарате на теми во оваа категорија
Не може да ги менувате вашите мислења во оваа категорија
Не може да ги бришете вашите мислења во оваа категорија
Не може да прикачувате фајлови на вашите мислења во оваа категорија

cron