Доктори и здравствени установи

Сподели искуства во лекувањето и препорачај доктор, болница, ординација, аптека...
 • Категорија
 • Feed - Доктори Нема непрочитани мислења Доктори
  Препорачај го твојот лекар
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:57
  41
  ТемиТеми
  50
  МислењаМислења
 • Feed - Стоматолози Нема непрочитани мислења Стоматолози
  Препорачај го твојот забен лекар
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 16:18
  29
  ТемиТеми
  34
  МислењаМислења
 • Feed - Болници и ординации Нема непрочитани мислења Болници и ординации
  Сподели го своето искуство
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 14:47
  28
  ТемиТеми
  34
  МислењаМислења
 • Feed - Аптеки Нема непрочитани мислења Аптеки
  Чекор поблиску до неопходните лекови
  Последно мислење од Godlike Погледни го последното мислење
  - Стажирање во аптека -
  10 Јан 2018, 12:00
  54
  ТемиТеми
  62
  МислењаМислења

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин