Лекови

 • Теми
 • Surgery in Austere Environments?
  од breckjensen » 07 Окт 2017, 12:23
  Последно мислење Последно мислење од breckjensen Погледни го последното мислење
  07 Окт 2017, 12:23
  0
  Одговори Одговори
  18
  Прегледи Прегледи
 • Tips On Buying VigRX Plus Male Enhancement Online
  од pillsplus04 » 07 Окт 2017, 01:08
  Последно мислење Последно мислење од pillsplus04 Погледни го последното мислење
  07 Окт 2017, 01:08
  0
  Одговори Одговори
  8
  Прегледи Прегледи
 • Epipen / Епипен
  од qwerty007 » 01 Окт 2015, 23:59
  Последно мислење Последно мислење од qwerty007 Погледни го последното мислење
  01 Окт 2015, 23:59
  0
  Одговори Одговори
  1784
  Прегледи Прегледи
 • Lekovi za Sindrom na nemirni noze
  од Hristo » 09 Јун 2015, 12:09
  Последно мислење Последно мислење од Hristo Погледни го последното мислење
  09 Јун 2015, 12:09
  0
  Одговори Одговори
  6190
  Прегледи Прегледи
 • menstruacija neredovna
  од bozica.bozica » 13 Мај 2015, 13:49
  Последно мислење Последно мислење од bozica.bozica Погледни го последното мислење
  13 Мај 2015, 13:49
  0
  Одговори Одговори
  598
  Прегледи Прегледи
 • Tableti Bonviva
  од evridika » 20 Јул 2014, 09:08
  Последно мислење Последно мислење од evridika Погледни го последното мислење
  20 Јул 2014, 09:08
  0
  Одговори Одговори
  3702
  Прегледи Прегледи
 • Лекови за дијабетес 2
  од bezimenko » 14 Јун 2014, 14:53
  Последно мислење Последно мислење од bezimenko Погледни го последното мислење
  14 Јун 2014, 14:53
  0
  Одговори Одговори
  1984
  Прегледи Прегледи
 • Ксанакс
  од ang13 » 24 Ное 2013, 13:33
  Последно мислење Последно мислење од ang13 Погледни го последното мислење
  24 Ное 2013, 13:33
  0
  Одговори Одговори
  2736
  Прегледи Прегледи
 • Мемантин
  од Нана » 26 Сеп 2013, 09:18
  Последно мислење Последно мислење од Нана Погледни го последното мислење
  26 Сеп 2013, 09:18
  0
  Одговори Одговори
  2387
  Прегледи Прегледи
 • Биобран - таблети за имунитет
  од kika-kiki » 25 Мар 2012, 21:55
  Последно мислење Последно мислење од profa Погледни го последното мислење
  25 Сеп 2013, 19:27
  2
  Одговори Одговори
  4330
  Прегледи Прегледи
 • Кои лекови треба да се имаат дома?
  од QWERTY » 12 Мај 2013, 20:39
  Последно мислење Последно мислење од Докторот Погледни го последното мислење
  19 Мај 2013, 14:14
  1
  Одговори Одговори
  3824
  Прегледи Прегледи
 • Псоријазен артритис
  од Volkan Salai » 10 Јул 2012, 23:00
  Последно мислење Последно мислење од igor17 Погледни го последното мислење
  26 Дек 2012, 19:34
  2
  Одговори Одговори
  6094
  Прегледи Прегледи
 • Анафранил
  од сандра » 30 Апр 2012, 12:57
  Последно мислење Последно мислење од Dr.Elvis Погледни го последното мислење
  03 Јул 2012, 10:48
  1
  Одговори Одговори
  3174
  Прегледи Прегледи
 • Нолпаза
  од Z36CBR » 19 Фев 2012, 23:29
  Последно мислење Последно мислење од vlado_ohmk Погледни го последното мислење
  08 Мар 2012, 23:58
  1
  Одговори Одговори
  2676
  Прегледи Прегледи
 • Кортикостероиди
  Прикачувања од wolf » 29 Авг 2011, 16:36
  Последно мислење Последно мислење од Винстон Смит Погледни го последното мислење
  30 Јан 2012, 18:56
  6
  Одговори Одговори
  5654
  Прегледи Прегледи
 • Флексид
  од delvi » 25 Јан 2012, 14:29
  Последно мислење Последно мислење од Филип Конески Погледни го последното мислење
  25 Јан 2012, 15:41
  1
  Одговори Одговори
  2488
  Прегледи Прегледи

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин

Дозволи за категоријата

Не може да поставувате нови теми во оваа категорија
Не може да одговарате на теми во оваа категорија
Не може да ги менувате вашите мислења во оваа категорија
Не може да ги бришете вашите мислења во оваа категорија
Не може да прикачувате фајлови на вашите мислења во оваа категорија

cron