Медицина

 • Категорија
 • Feed - Здравје А-Ш Нема непрочитани мислења Здравје А-Ш
  Општа медицина - сите болести, состојби и актуелни теми поврзани со здравјето
  Последно мислење од lasky1994 Погледни го последното мислење
  - Jeg forventer ikke -
  Денес, 07:42
  983
  ТемиТеми
  1830
  МислењаМислења
 • Feed - Женско здравје Нема непрочитани мислења Женско здравје
  водечки здравствени ризици и здравјето на градите, ПМС и менопауза, бременост и сексуално здравје, и многу повеќе
  Последно мислење од valentino11 Погледни го последното мислење
  - Втора бременост по царски рез -
  16 Јан 2018, 04:04
  242
  ТемиТеми
  1702
  МислењаМислења
 • Feed - Машко здравје Нема непрочитани мислења Машко здравје
  водечки здравствени ризици, урологија и теми кои најчесто ги избегнувате
  Последно мислење од hsdf6r567r Погледни го последното мислење
  - adidas yeezy boost 350 v2 danmark -
  Денес, 07:02
  224
  ТемиТеми
  1657
  МислењаМислења
 • Feed - Детско здравје и родителство Нема непрочитани мислења Детско здравје и родителство
  советувај се за се - воспитување и исхрана, болести и состојби, односи со околината, проблеми во школо, пубертет
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 14:37
  70
  ТемиТеми
  184
  МислењаМислења
 • Feed - Здравје на срцето и крвните садови Нема непрочитани мислења Здравје на срцето и крвните садови
  совети и искуства за најчестите болести во современтот општество, миокарден инфаркт, срцеви маани и др.
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 16:21
  72
  ТемиТеми
  275
  МислењаМислења
 • Feed - Центар за мозочен удар Нема непрочитани мислења Центар за мозочен удар
  Прашања и одговори
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 16:00
  40
  ТемиТеми
  54
  МислењаМислења
 • Feed - Ментално и емоционално здравје Нема непрочитани мислења Ментално и емоционално здравје
  Што е нормално, а што не? Препознајте ја и справете се со стигмата на менталната болест
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 13:50
  69
  ТемиТеми
  194
  МислењаМислења
 • Feed - Канцер Нема непрочитани мислења Канцер
  рак на дојка, рак на дебело црево, рак на бели дробови, меланом . . .
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 14:32
  49
  ТемиТеми
  86
  МислењаМислења
 • Feed - Тестови и испитувања Нема непрочитани мислења Тестови и испитувања
  дијагностицирање, лабораториски анализи, инвазивни испитувања и др.
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:28
  67
  ТемиТеми
  188
  МислењаМислења
 • Feed - Лекување Нема непрочитани мислења Лекување
  опции, предизвици, поддршка
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:35
  39
  ТемиТеми
  65
  МислењаМислења
 • Feed - Алтернативна медицина Нема непрочитани мислења Алтернативна медицина
  од тревки и хомеопатија до акупунктура и се што може да помогне
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 15:46
  34
  ТемиТеми
  47
  МислењаМислења
 • Feed - Разно Нема непрочитани мислења Разно
  Последно мислење од bepaslam Погледни го последното мислење
  - -
  07 Јан 2018, 16:11
  89
  ТемиТеми
  151
  МислењаМислења
 • Активни теми

Врати се на forum.doktori.mk

Кој е онлајн

Корисници на овој форум: Нерегистрирани корисници и 1 гостин