тимот на Доктори.мк
д-р Фламур Хавзиу
д-р Фламур Хавзиу
доктор по стоматологија
Стоматолошка ординација ˝Lege artis˝ - Гостивар
 
 

Д-р Фламур Хавзиу е роден 1985 год. во Гостивар. Средно образование завршува во гиманзијата „Панче Поповски“, природно-математичка насока во 2004 год. Дипломира на Стоматолошкиот факултет при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје во 2010 год. Учествувал  во многу  семинари и меѓународни конгреси   со свои теми , како активен учесник и член на стоматолочкото друштво во Македонија.

"Големината на човекот е во душата е не во телото"


Мометално работи во стоматолошката ординација ˝LEGE ARTIS˝ во Гостивар.
За Доктори.мк
Доктори.мк е голема иницијатива, која ги собира на едно место сите лекари и придонесува за поголемо знаење и подобар пристап до информации кои се во интерес на пациентите, но и на самите лекари, во време во кое знаеме дека секој ден носи новитети во медицината и стоматологија...
Листа на статии од авторот: