тимот на Доктори.мк
Филип Стојановски
Филип Стојановски
студент по медицина
 
 

Филип Стојановски е роден на 29.05.1994 во Битола.

Средно образование завршува во ОСМУ „Др.Јован Калаузи” – Битола.

Моментално студент на универзитетот „Гоце Делчев” – Штип, насока општа медицина 3та година.

Во слободното време читање се од областа на медицината и здрава исхрана, активно вежбање со сопсвена тежина, доусовршување на англискиот и германскиот јазик.


студент на универзитетот „Гоце Делчев” – Штип
За Доктори.мк
Доктори.мк е идеален сајт со огромен број информации и совети корисни за секој човек, кои би помогнале за разбирање на болестите, начините на водење здрав живот и унапредување на здравјето.
Листа на статии од авторот: