тимот на Доктори.мк
Евгенија Цветанова
Евгенија Цветанова
студент по фармација
 
 

Евгенија Цветанова е родена на 15.05.1990 година во Сараево, БИХ. Живее во Скопје и студент е на Фармацевскиот факултет. Има завршено средно гимназиско образование во гимназијата „Раде Јовчевски - Корчагин“ (матуранти 2009 год.). Член е на организацијата „Public health“ на ниво на Студентскиот Парламент на Фармацевтскиот факултет, чија активност вклучува презентирање на здравјето преку многубројни конгреси. Одлично владее со македонскиот, англискиот, францускиот и српско-хрватскиот јазик. Во слободно време сака да чита книги. Желба и е да ги публицира собраните информации во врска со здравјето.


За Доктори.мк
Своето најсилно оружје - здравјето, човекот треба да го познава и негува. Преку Доктори.мк се стига брзо и лесно до многубројни совети, заклучоци и факти од секој агол на здравството. Богат персонал со стручни лица од медицината, стоматологијата, фармацијата и психологијата чии совети се бесплатно, брзо и ефикасно достапни на дланка. Среќна сум и горда што постојат вакви портали и што сум дел од ваков успешен и креативен тим. На тимот му посакувам уште многу години успешна работа и пред се задоволни и здрави читатели.
Листа на статии од авторот: