тимот на Доктори.мк
Елмедина Асани
Елмедина Асани
студент по медицина
 
 

Елмедина Асани е родена на 04.01.1991 во Скопје. Основно образование завршува во ОУ Лирија, а средно во Д.С.М.У. Панче Караѓозов. По завршувањето на средното образование се запишува на Медицинскиот факултет во Скопје, каде моментално е трета година на студии по општа медицина. Во тек на студирањето се вбројува меѓу најдобрите студенти. Активна учесничка на многу проекти и активности поврзани со медицината.


За Доктори.мк
Доктори.мк е една многу добра иницијатива за интелектуалците и здравствените работници да се соберат на едно место и да ја изразат својата научна едукација. Воедно ова е важен портал преку кој и обичниот човек, т.е. потенцијален пациент може да се информира за своето здравје.
Листа на статии од авторот: