тимот на Доктори.мк
м-р Елизабета Панчевска
м-р Елизабета Панчевска
магистер по фармација
 
 

м-р.фарм. Елизабета Панчевска е родена на 18.03.1988 година во Скопје.

Образование:
Во 2006 година завршува средно образование во ДСМУ ”Д-р Панче Караѓозов” - Скопје во отсек – фармацевтски лабараториски техничар;
Во 2011 година дипломира на Институтот по Фармакогнозија при Фармацевтскиот факултет – Скопје и се стекнува со титула Магистер по фармација.

Во моментов е дел од тимот под раководство на проф.д-р Светлана Кулеванова, кој работи на пишување книга од областа на фитотерапијата, каде е ангажирана како уредник на делови од областа за природно лекување на заболувања на респираторниот и уринарниот тракт, како и компјутерско и техничко уредување.


За Доктори.мк
Чест и задоволство е да се биде дел од тимот кој промовира корисни совети за здравјето и за тоа како да го зачуваме. Овој портал на поинаков начин им помага на пациентите да добијат информации за многу нивни прашања поврзани со фармацијата, медицината и стоматологијата. Одлични статии и дизајн! Браво!
Листа на статии од авторот: