Кучињата можат да намирисаат рак - Вистинска приказна која нема да ве остави рамнодушни

Кучетео е најдобриот пријател на човекот. Дека тоа е така, покажува и приказната која денес ќе ви ја презентираме. Не само што кучето е добар пријател, тоа има и неверојатни моќи кои за еден човек се незамисливи. Погледнете го видеото кое сигурно нема да ве остави рамнодушни ...

 

www.doktori.mk, 04.04.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости