Доктори.мк | Менструален циклус - Неверојатна видео анимација која мора да ја погледнете | Menstrualen-ciklus-neverojatna-video-animacija-koja-mora-da-ja-poglednete | Портал за медицина и здравје

Менструален циклус - Неверојатна видео анимација која мора да ја погледнете

Сите имате слушано за тоа како се случува овулацијата и што всушност претставува менструалниот циклус. Но, денес ви нудиме нешто сосема поинакво, а тоа е видео анимација која на неверојатен начин ќе ви го објасни целиот месечен циклус кај жената. Прочитајте ...

 

www.doktori.mk, 24.03.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина