Доктори.мк | Како настанува камен во бубрезите и како се превенира? (видео анимација) | Kako-nastanuva-kamen-vo-bubrezite-i-kako-se-prevenira-video-animacija | Портал за медицина и здравје

Како настанува камен во бубрезите и како се превенира? (видео анимација)

Повеќето од луѓето имаат проблеми со камен во бубрезите и сите последици кои доаѓаат со нив. Можеме многу да зборуваме за тоа, зошто настануваат и како да се превенираат, но она што со ова виде може да се покаже теко би можело да се опише со зборови. Погледенете како настанува каменот во бубрезите и како да се превенира ...

 

www.doktori.mk, 19.05.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина