Топ 10 здрава храна за мозокот (видео)

Како и секој орган во телото и мозокот има потреба од некои материи кои се наоѓаат во одредена храна повеќе од било каде на друго место и доколку се внесуваат се вистински благодет за мозокот. Видеото кое следува е кратко, но сликовито ќе ви покаже кои се топ десетте здрави намирници за мозокот ...

 

www.doktori.mk, 05.03.2014

Последна вест

Најчитани статии - исхрана