Десетте најпопуларни јадења во светот (видео)

Луѓето низ вековите практикувале разни типови на храна, но одредени јадења останале векови наназад најпродавани низ целиот свет. Денешното видео ќе ви открие кои се тие ...

 

www.doktori.mk, 03.03.2014

Последна вест

Најчитани статии - исхрана