Доктори.мк | Викенд домашен тренинг - кардио вежби за одржување на телесна кондиција (видео) | Vikend-domasen-trening-kardio-vezbi-za-odrzuvanje-na-telesna-kondicija-video | Портал за медицина и здравје

Викенд домашен тренинг - кардио вежби за одржување на телесна кондиција (видео)

Продолжуваме со викенд вежбите ... Одржете ја телесната кондиција, подобрете ја циркулацијата и емоцијоналното здравје. Во продолжение ви нудиме видео кое трае половина час, а кое ќе ве раздвижи и ќе ви ја врати насмевката ...

 

www.doktori.mk, 01.03.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби