Десет ретки ментални заболувања (видео)

Мoзокот е орган кој е најмалку проучен од страна на нучниците, па поради тоа и болестите кои се развиваат во овој орган се доста тешки и специфични Денес ви откриваме десет ретки ментални заболувања. Погледнете ...

 

www.doktori.mk, 25.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина