Петнаесет реченици кои не смеете да и ги кажете за време на сексот

Понекогаш е добро да се молчи за време на сексот ... Да, баш така, јазикот за време на сексот е многу подобро да го користите за некои други активности отколку да ги кажете следните реченици ...

За време на предиграта никогаш не смеете да и кажете:

 1. Нема врска тоа што не си успеала да се издепилираш ...

 2. Сепак најдобро е да го исклучиме светлото ...

 3. Сите сме смешни додека сме голи ...

 4. Треба да побрзаме бидејќи ...

 5. Каде го научи ова ...

Жените велат "подобро да го прегризете јазикот, одколку за време на сексуалниот акт да ни го кажете ова ... "

 1. Подобра си од мојата бивша ...

 2. Изгледаш како да ти е прв пат ...

 3. Биди потивка, не сме сами во зградава ...

 4. Голем е, зарем не? 

 5. На другите девојки им се допаѓа ова ...

Ако сакате да ја видите пак, ни во сон не помислувајте после сексот да и го кажете ова:

 1. Кажи дали бев добар?

 2. Значи имаа прво, стварно си добра ...

 3. Дали сакаш, да ти викнам такси?

 4. Да побрзаме имам работа ...

 5. Размачкана ти е шминката ...

www.doktori.mk, 24.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - животен стил