Марфиеви закони за мајки

извор: www.ringeraja.mk

 

Се што може да тргне наопаку - ќе тргне наопаку!

 

1. Ако носите црно - тие ќе имаат растечено носе.

2. Ако носите бело - тие ќе имаат валкани рачиња.

3. Ако им ја промените пелената - тие веднаш ќе се покакаат во неа.

4. Ако го избришете подот - тие ќе истурат нешто.

5. Ако ставите чисти чорапи - веднаш ќе стапнете на тоа што го истуриле.

6. Ако е нешто перфектно - тие ќе го средат.

7. Ако кажете нешто - тие ќе го повторат.

8. Ако е многу важно - тие ќе заборават.

9. Ако сте уморни - тие нема да бидат.

10. Ако ги сакате - ќе ја почувствувате целата убавина на љубовта.

 

 

 

www.doktori.mk, 27.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости