Антицелулит вежби идеални за неделниот ден (видео вежби)

Целулитот е еден од најголемите проблеми што ги мачи голем дел од луѓето особено женската популација. Денес сме во уште еден обид за борба против целулитот. Стиснете play и борбата може да започне ...

 

www.doktori.mk, 23.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби