Десет интересни факти поврзани со кафето (видео)

Кафето, пијалокот без кој едноставно не можете да функционирате. Го пиете со пријателите, поради забава, разбивање монотонија, освежување, одржување будни ... Додека го пиете денешното кафе прочитајте ги десетте интересни факти поврзани со кафето ...

 

www.doktori.mk, 20.02.2015

Последна вест

Најчитани статии - занимливости