Десет интересни факти за пицата кои со сигурност не сте ги знаеле (видео)

Пицата, вашето омилено јадење, омилено е скоро во сите држави во светот и е едно од најпорачуваните јадења во светот. Погледнете ги десетте интересни факти поврзани со ова јадење кои не сте ги знаеле ...

 

www.doktori.mk, 19.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости