Десет знаци кои ќе покажат дека соговорникот ве лаже (видео)

Колку пати до сега сте биле сигурни дека некој лаже судејќи само по говорот на неговото тело и гласот? Да, има голема вистина во ова, ако добро ја усовршите техниката на препознавање можете многу да си помогнете во животот во смисла на откривање на вештите лажговци. Иако, нема 100% метода, ова видео е интересно и иако е кратко може да ве научи на некои техники на препознавање на лажењето. Погледнете ...

 

www.doktori.mk, 14.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости