Десетте најневеројатни факти поврзани со денот на вљубените (видео)

Валентајн или денот на вљубените е на прагот, за многумина тоа е еден од најубавите денови во годината за други тоа ќе биде само еден обичен петок. Како и да е, денешното видео навистина е интересно и вреди да го погледнете, а се работи за десетте најневеројатни факти поврзани со денот на вљубените.

 

www.doktori.mk, 12.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина