Доктори.мк | Пет интересни факти за кожата (видео) | Pet-interesni-fakti-za-kozata | Портал за медицина и здравје

Пет интересни факти за кожата (видео)

Што знаете за вашиот најголем орган? Кожата е орган кој има протективна улога пред се и го одржува интегритетот на телото. Прочитајте ги петте интересни факти за кожата во денешното кратко видео.

 

www.doktori.mk, 03.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости