Дишни капацитети и спирометрија (видео)

Денешното видео е доста опширно, особено е погодно за студенти или луѓе кои навистина сакаат да ја сфатат физиологијата на белите дробови. Ако сте и вие меѓу тие луѓе тогаш погледнете ...

Денешното видео е доста опширно, особено е погодно за студенти или луѓе кои навистина сакаат да ја сфатат физиологијата на белите дробови ако сте и вие меѓу тие луѓе тогаш погледнете ...

 

www.doktori.mk, 02.02.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина