Мажи подобрете ја плодноста со користење на здрава храна (видео анимации)

Стресот, брзата храна и неправилниот начин на живот често се причина за лош квалитет на спермата, недоволна сексуална желба или еректилна дисфункција. Денес за да го направиме овој текст позабавен ќе ви понудиме неколку кратки видео анимации кои ќе ви претстават здрави намирници, со чие консумирање ќе го подобрите вашиот спермограм како и вашето либидо ...

Подобрете ја плодноста со користење на аспарагус

Подобрете ја плодноста со користење на авокадо и банана

Подобрете ја плодноста со користење на лук

За крај резиме на топ десет намирници кои треба секојдневно да ви бидат на менито ако имате лош спермограм

www.doktori.mk, 31.01.2014

Последна вест

Најчитани статии - животен стил